Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi 50 style do Twoich oczekiwań.

Trwa ładowanie formularza...
  • z 126
  • Aneta
    Praszka
    Zadowolona
    2018-03-26
    Polecam 50style. Moze nie zrobilam wielkiego zamowienia ale na pewno moge powiedziec ze kontakt i reakcja na sprawę/problem natychmiastowa. Jakość b.dobra, terminowość jak przy składaniu zamówienia. Jednym słowem polecam
    Odpowiedź sklepu:
    27 marca 2018 12:10
    Szanowna Pani Klientko, dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były doręczane terminowo, gdyż jest to dla nas ogromnie ważne. Natomiast równie wielką satysfakcję przynosi nam kontakt z Państwem. Szczególnie gdy możemy doradzić i pomóc. Dziękujemy, że poświęciła Pani czas, aby przekazać nam miłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Ola
    Stary Dzików
    Opinia
    2018-03-24
    Buty super szybka przesyłka , polecam
  • mandzia
    Lublin
    Pani
    2018-03-22
    Ze względu na niepochlebne opinie na stronach miałam lekkie obawy czy moje zamówienie będzie takie jak trzeba. Zamawiałam buty w dniu kiedy była darmowa wysyłka (niedziela, jakaś promocja na dzień kobiet) po ok 3-4 dniach buty przywiózł kurier. Co prawda zamówiony rozmiar okazał się za mały, jednak w sklepie stacjonarnym w Lublinie bez problemu udało mi się wymienić na właściwy, i do tego jeszcze został uwzględniony rabat na towar. Jak dla mnie realizacja zamówienia bez zarzutu. Co do jakości pewnie wyjdzie w praniu, na razie buty prezentują się dobrze. Polecam
    Odpowiedź sklepu:
    27 marca 2018 11:48
    Szanowna Pani Magdaleno, dziękujemy że obdarzyła nas Pani zaufaniem. Dołożymy wszelkich starań, aby go nie zawieść. Cieszymy się, że wymiana zamówionego towaru przeszła pomyślnie. Wierzymy, że buty przyniosą Pani wiele satysfakcji, przez długi czas. W razie jakichkolwiek problemów zachęcamy do kontaktu. Produkty w naszym sklepie można reklamować przez dwa lata od daty zakupu. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Ania
    Zgorzelec
    Zgorzelec
    2018-03-21
    Polecam!Bardzo szybka wysyłka!!!
  • dorota
    Radom
    polecam
    2018-03-20
    Polecam....dosyć szybko zamowienie można odebrać, dobra jakość super promocje. Jestem bardzo zadowolona. spewnością będę kupować w tym sklepie.
    Odpowiedź sklepu:
    27 marca 2018 11:32
    Szanowna Pani Doroto, dziękujemy za zaufanie i miłe słowa. Będziemy nadal pracować nad jakością usług i nowymi promocjami, aby kolejne zakupy były jeszcze bardziej udane. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Kasia Kaczor
    OSTROWIN
    polecam
    2018-03-19
    Bardzo dobra jakosc, swietne rabaty i promocje. Obsluga bardzo mila.
  • WeLCU
    Poznań
    Polecam
    2018-03-17
    Wszystko tak jak powinno być
  • Kasia
    Stróże
    Opinia
    2018-03-17
    Buty super. Niska cena. Super jakość. Szybką realizacja.
    Odpowiedź sklepu:
    20 marca 2018 18:34
    Pani Katarzyno, a przede wszystkim wspaniali Klienci! Dziękujemy za słowa uznania. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Jan
    Pasłęk
    Pasłęk
    2018-03-13
    Rewelacja. Niska cena dobra jakość
  • Beata
    Świebodzin
    Obuwie chłopięce
    2018-03-07
    Bardzo szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona polecam na 100%.Na pewno jeszcze kupie tu nie raz.
  • z 126
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...



4.81 / 5 Obliczone na podstawie 858 opinii 50Style.pl