Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi 50 style do Twoich oczekiwań.

Trwa ładowanie formularza...
  • z 119
  • danio86
    Obra
    wielki pozytyw
    2018-01-16
    Wszystko w najlepszym porządku, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, miła obsługa Pań w sklepie stacjonarnym.
  • Bartłomiej
    Szychowice Nowe
    Zadowolony
    2018-01-13
    Buty które zamówiłem przyszły już na drugi dzień, polecam !
    Odpowiedź sklepu:
    15 stycznia 2018 12:58
    Szanowny Kliencie, jest nam ogromnie miło, gdy widzimy takie zadowolenie. Dziękujemy za opinię! Zapraszamy do kolejnych zakupów, które postaramy się zrealizować równie błyskawicznie. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • krzysiek
    Nowe Czaple
    nowe czaple
    2018-01-12
    Szybko sprawnie buty super wygodne i ciekawe promocje polecam wszystkim
  • Ola
    TARNOWSKIE GÓRY
    Polecam!
    2018-01-11
    Sklep godny polecenia! Bezproblemowa wymiana towaru zamówionego internetowo w sklepie stacjonarnym, niezwykle uprzejma obsługa :)
    Odpowiedź sklepu:
    15 stycznia 2018 13:02
    Szanowna Pani, w imieniu obsługi chcemy przekazać najserdeczniejsze podziękowania. Uznanie Klienów jest dla nas bardzo cenne. Jednak nic tak nie motywuje jak zaufanie, którym chcą się Państwo podzielić z innymi, oraz miłe słowo w stronę osób, które na co dzień pracują nad tym, aby sprostać różnym oczekiwaniom. Będzie nam niezmiernie przyjemnie realizując Pani kolejne zamówienia. Pozdrawiamy, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Karol
    Warszawa-Ursus
    Kozak
    2018-01-09
    Wszystko git, szybka dostawa - ładne powiadomienia meilowo. Wszystko jak w zamówieniu. Polecam ten sklepik kozacki.
  • Marzena
    warszawa
    opinia
    2018-01-08
    Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, gorąco polecam !
  • EDZIA
    BARLINEK
    OPINIA
    2018-01-08
    ZGODNE Z OPISEM I SZYBKA DOSTAWA
    Odpowiedź sklepu:
    08 stycznia 2018 17:21
    Szanowna Klientko, dziękujemy za zakupy. Życzymy sobie i Pani jeszcze wielu tak sprawnych realizacji. Pozdrawiamy serdecznie, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • Małgorzata
    Gizycko
    Zakupy
    2018-01-07
    Wszystko ok. Zamówienie było duze ,przyszło w trzech paczkach ale to tylko taka mała niedogodnosc. Wszytko super , robie zakupy w tym sklepie poraz którys i zawsze jestem zadowolona . Na promocjach mozna kupic naprawde bardzo fajne rzeczy ,mi najbardziej zalezy nz spodniach dresowych sa w dobrych cenach i naprawde jakosciowo bardzo fajne . Upoloalam tez bardzo fajne buty do fitnessu . POLECAM
    Odpowiedź sklepu:
    08 stycznia 2018 17:23
    Szanowna klientko, dziękujemy za wiele zakupów i zaufanie. Paczki podzieliły się standardowo, ponieważ zamówienie wyszło z kilku naszych magazynów. Polecamy się gorąco. Pozdrawiamy, Anna oraz Zespół 50style.pl
  • monikam
    Radzyń Podlaski
    opinia
    2018-01-07
    Bardzo dobry kontakt ze sklepem, jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów.
  • monikam
    Radzyń Podlaski
    opinia
    2018-01-07
    Bardzo dobry kontakt ze sklepem, jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów.
  • z 119
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...



4.81 / 5 Obliczone na podstawie 858 opinii 50Style.pl